Post by knacdowsmehenle on Feb 15, 2022 0:13:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają pieniądze ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
Nie było tak źle, ale zamarzło i mam dość kupowania wszystkiego, czego potrzebuję na stałe
Bardzo dobra gra, fajnie się gra i ..... cokolwiek to jest, ale fajnie 😁😁
Ta gra jest fajna 👍👍👍 Ale jest jeden problem i ten problem polega na tym, że zawsze muszę odświeżać urządzenie za każdym razem, gdy wychodzę z gry
bardzo dobre i rozrywkowe, ale mają wiele reklam 😐😐
Podoba mi się ta gra, ale w końcu nie są takie, bo czarne⚫
Zbyt wiele reklam 10 USD, aby usunąć reklamy i odblokować pełną grę. Zbyt wiele.
Fajne xd
Odinstalowałam ten bardzo zachowałam z nim zamontowałem ponownienajlepsza nowość ten gra na świecie dzisiaj ode mnie nie dotyczy rzeczy niż za darmo za darmo i są one zainstalowane
To niesamowita gra.. Minęły 3 lata, zanim ją zainstalowałem i nadal lubię w nią grać.. To pomaga mi poprawić moją zdolność wyboru.. Jest więcej efektów, które mi się podobają, ponieważ chcę być modą projektant w mojej przyszłości.. naprawdę kocham tę aplikację.. Codziennie w nią gram. Więc teraz po prostu poleciłbym wszystkim moim znajomym i wszystkim, którzy czytają ten komentarz, że powinni naprawdę wypróbować tę aplikację, a będziesz się dobrze bawić podczas grając w tę grę… bardzo mi się podobało… wszyscy powinniście też spróbować.
Dzięki Coco Play za stworzenie tak niesamowitej gry. Sukienki mogły być zaprojektowane w lepszy sposób, ale z mojego doświadczenia wynika, że ta gra jest po prostu niesamowita.
Cześć fajna gra 🎮
Stylist Girl: Make Me Fabulous Diverse kpfq
sehr gut
Całkowicie kocham tę grę, jest taka niesamowita i naprawdę podoba mi się to, że możesz wybrać oglądanie lub zamykanie większości reklam, a monet, które otrzymuję po każdym konkursie, jest naprawdę dużo. Ktokolwiek stworzył tę grę, powinien wiedzieć, że” wykonałem świetną robotę
Fajnie że można zmenić włosy!!!
Stylist Girl: Make Me Fabulous कैज़ुअल गेम dwu
ta gra jest wciągająca. Jak wspaniale jest wyrazić swoje poczucie mody w grze. Możesz nawet wybrać i kupić sukienkę, którą chcesz. Jedyne, czego nie rozumiem, to dlaczego dziewczyny mają włosy jak szaleńcy. Dlaczego stylistka radzi nam kupić najbrzydszą sukienkę na świecie?. Czasami dziewczyny, których sukienka jest najgorsza, kończą jako pierwsze. Czasami usta modelek są dla nich za duże. Myślę, że osoba, która wymyśliła tę grę, powinna była wprowadzić poziomy.
to po prostu super pływanie łódką. tak wiele przedmiotów jest zablokowanych i muszę zapłacić, aby je odblokować. 😡😡.
Ta gra jest dla mnie dobra i uwielbiam, kiedy wracam do Ciebie, czuję się lepiej
Naprawdę kocham tę grę, ale powinni dać nam mniej reklam
Ładne, ale ma ograniczone zapasy. Uwielbiam różnorodność.
Nie będzie pobierał się szybko i coraz więcej danych używa, a poza tym jest to fajna gra, trzymaj się i zmniejsz MB tej gry
ta gra jest okropna nie chce mi sie nawet włańczyc a pozatem raz mi sie wlaczyla I sie zacinala
Bardzo ciekawa gra, ale jak mogę odblokować inne makijaże?
Naprawdę zabawne. Złą częścią jest to, że wszystkie te reklamy są denerwujące. Ale gra jest super dobra. Uwielbiam ją
Nie udało mi się odblokować zablokowanych funkcji (buty, spódnice itp.) Z tego powodu moja ranga spada. moje dane są włączone, ale się nie łączą
moja pani klaun wygrała tę grę trochę do bani wszyscy wyglądają brzydko moda jest z 2009 roku lubię to mogę tylko na pół pomalować te włosy
Bardzo fajna gra podoba mi się
Gra jest dobra, po prostu to wszystko, co wchodzi do środka, aby się zmienić, a także widziałem, jak gra w nią moja przyjaciółka, więc postanowiłem ją wypróbować i zmieniła dziewczynę, której używała, ale ja mogę zmienić dziewczynę, której używam
To fajne
Gra jest bardzo ciekawa i pełna zabawy, ale jedynym problemem jest to, że większość przedmiotów jest zablokowana i to niesprawiedliwe
Ta gra jest świetna, ale powinieneś dodać więcej funkcji, takich jak klient może zadzwonić, dodać, zapytać stylowo, czy jest wolny, czy nie
Bike Blast- Bike Race Rush פעולה dymq
Bardzo powolna instalacja
Stylist Girl: Make Me Fabulous פנאי jib
Kocham tą grę. głosowanie na inne projekty i szybsze zdobywanie monet. ta gra jest najlepsza 👍🏻👍🏻
Faina gra grą
Uwielbiam tę grę, ale niektóre ubrania i makijaże są zablokowane, więc musisz ją kupić. Mam nadzieję, że odblokuje się to nawet w trybie offline.
Gra jest naprawdę dobra, ale po zagraniu 10 do 15 razy zmęczysz się tą grą i myślę, że nie masz żadnego zainteresowania w tej grze
Mi się podoba polecam
Czasami po prostu przestaje działać
Chica Estilista: Hazme Hermosa Casual dcvr