(Android/iOS) Farm Town Village Build Story обманює більше дорогоцінних каменів
Feb 15, 2022 0:47:54 GMT -5
Post by knacdowsmehenle on Feb 15, 2022 0:47:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
Я дуже люблю цю гру, але я надіслав їм два запитання, і я не отримав відповіді, чи може хтось сказати мені, як мені ввімкнути всі свої пристрої в гру
Farm Town Village Build Story Alkalmi rmw
приємно
пишіть гру для задоволення
Пам'ять не оновлюється. тут і монета така бідна. тому це не схоже на ігровий.
Не можу завантажити, в чому проблема?
Мало рубінів
я не можу завантажити.? що?
боже
це дуже чудова гра, я дам йому 5 зірок, а також друзі, не забудьте завантажити Hay Day, це також дуже чудова гра, мені подобається😊😊😊
Farm Town Village Build Story Опуштене bcj
Un real.. Видалено на півдорозі до рівня 8 smdh.. сховище заповнене. Немає грошей, щоб рухатися вперед. Не робіть цього чол
Farm Town Village Build Story கேஷுவல் slf
велике спасибі за твою швидку відповідь і дозволь мені сказати йому, що я привітався і, слава Богу, у мене є особиста зустріч, але я маю багато про що з вами поговорити, і я сподіваюся, що у вас чудовий день, тому ми не зможемо поїхати зі мною в магазин і я отримав кілька речей. Я працював з ним, щоб отримати його номер, і я не знаю, чи повинен я надіслати його мені назад, і сказала, що вона зможе, і я маю вихідний, тому ми доведеться зробити це особисто, але я повинен бути там до кінця наступного місяця і добре
Це гра класна тільки додайте сюда різних гравців
Ігра моєї мичти
супер гра та фермерство
Супер гра
Дякую за вашу гру.
це дійсно дуже весела гра. вам буде дуже весело.
Я граю в FTC. Це гарна гра, але як щодо деяких модифікацій? Наприклад, фабрики можна продавати так само, як і продукти, або, можливо, рубіни можна купити за монети гри. На іншій стороні міста НЕ використовується взагалі! Чому б нам не використовувати його? Як і користувачі, також можуть купувати будівлі. Було б веселіше. Наостанок я хотів би сказати що-небудь про час, який витрачають фабрики або грядки, щоб закінчити завдання, це дійсно може бути спойлером до гри! Я думаю, було б чудово, якби це було коротше. Thx & LOL
У моєму сховищі є так багато речей, щоб видалити дерева, каміння тощо, але я також не можу їх видалити. Скажіть, будь ласка, як це зробити, тому що я дуже багато працював, щоб краще побудувати свою ферму, але через ці дерева, каміння, кущі тощо я не можу отримати більше місця для своїх речей. Скажіть, будь ласка, рішення. Гра хороша, але мені не сподобалося те, що якщо у мене є речі, щоб видалити ці дерева, кущі тощо, то чому я не можу видалити їх, натиснувши на них.
добре
Поки ще не грала но відгуки клас ❤👍
Чудова графіка легко і весело
Так
нормально нормально
Так можна навчитися стати фермером(кою)
Ця гра дуже дуже хороша гра, мені подобається ця гра
Здається, не можна грати. Він відкрився з чотирьох блоків пшениці, які потребували збирання, але не було очевидного способу її зібрати.
це дуже добре ❤❤❤❤❤
Привіт, ця гра чудова та складна, мені дуже подобається
Я люблю цю гру.... Але... Іноді це показує, що сховище заповнене, і ми маємо створити більше місця за допомогою діамантів... Тоді як у нас недостатньо можливостей отримати діаманти... Тому я думаю, що ви треба подумати над цим питанням
Використовуйте, щоб бути хорошим. Оскільки оновлення не може змусити гру завантажуватися належним чином, і коли вона фактично завантажилася, уся моя пам’ять зникла. Видалений, дуже розчарований
найкращий, поки я про це не пишу, оскільки не можу відтворити його на телефоні
Spider Game- Spider Superhero Cuaca cih
Я ще не пробував, але мені здається, що мені сподобалося😘😘, тому ставлю 2 зірки😘💕
мені подобається дорогоцінний камінь
Класна гра мені дуже сподобалося
У мене проблема з підключенням до facebook
Скучно
Приємно грати
Дуже борова гра
змусив мене зупинити свої гроші, я не можу вибрати свій lgin
Як виготовити кільце зі смарагдом?
Дуже класна гра......🙂🙂🙂👍👍👍👍👍😘
Тільки начала грати вже нравиця
😚😚😚😙😙😙😗😗😗👍👍👍👍👍👍👍👍