Post by parkfreehungoari on Feb 24, 2022 14:17:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničen resurs ▞▞▞
▞▞▞ World War 2: Shooting Games 2022 version ▞▞▞
Platite za pobjedu, oružje ne pogađa ništa. Volim igru, ali kada si tri metra udaljen od nekoga i niti jedna runda ne pogodi, iz SNIPERA, moraš mrziti ovu igru. Također, ne možete ništa pogoditi bez obzira na to koliko je hitac dobar, a drugi igrači vas šmrkaju pištoljem. Tako užasno iskustvo.
Dobro je, ali svaki put kada uđem u igru i pronađem utakmicu i nekoliko minuta, to je Glitch
Slično herojima iz WW2. Ali bez spremnika. Ali dobro je što mnoge igre imaju sličan pristup.
Dobra igra
Sviđa mi se ova igra jer je vrlo jednostavna, samo želim vidjeti što ćemo u obliku ratova jer će uskoro postati treći svjetski rat ovo je atraktivna igra i smiješna mi se sviđa ovo. thunku
Jesam li to samo ja ili nitko ne može odložiti igru? Piše ažuriranje igre 22. listopada. dpes što znači da onda ne možemo igrati unyil ??
Last Day on Earth: Survival მძაფრსიუჟეტიანი xgk
Općenito igra je prilično dobro zaokružena. Kontrole smjera su malo nezgodne.upravo kreće. Još puno toga treba istražiti prije nego što mogu objaviti istinsku objavu.
Zabavljati se igrajući. Grafika je dobra i nema previše dodataka
Sjajna igra. Nadam se da će ipak dodati još karata. Potrebno je učiniti i kovanice kupovnim. Možete kupiti samo kovanice zlatom. Pojeftiniti i neke cijene. Zaradili biste više novca. Također, nakon što dođete do razine 35, ubacuju vas s ljudima sa svih viših razina, što je nekako nepravedno, jer imaju bolje oružje i oklop. Uzeo je jednu zvjezdicu jer igra nije ravnomjerno uravnotežena nakon lvl 35 i više nije zabavna. Da ne spominjemo ograničene karte.
Ekstra
Sjajno puno zabave. Pravi plug and play od samog početka.
Ovo je dobra igra s pristojnom grafikom, dobrom fizikom i zabavnim kartama. Međutim, PLAĆA SE IGRATI. Pogotovo na višim razinama. Čak i ako pregledate stotine oglasa, vaše oružje, oklop itd. nikada neće biti tako dobri kao ljudi koji plaćaju novac za kupnju super oružja. Ubit će te gotovo svaki put. I to postaje nepravednije što dublje ulazite u igru. Tako da ne mogu preporučiti igru.
Odlična igra za pobjedu, dobra grafika, zabavne karte. Imam više novca od većine pa većinu vremena pobjeđujem. Volim kad ljudi ne troše novac jer ih je tako lako ubiti...lol. Iskreno govoreći, zabavno je i isplati se pobijediti, vrhunsko oružje košta stotine za kupnju i nadogradnju, tu su i troškovi oklopa.
Dobra je igra, ali bih volio više priloga kao što je na primjer zaliha za Mauser i topnički luger, ali jako je teško povisiti nivo i jedva dobivate novčiće, a ja dobijem "Morate gledati oglase da biste ga dobili "ali onda to u osnovi oduzima iskustvu i neki prilozi zahtijevaju ZLATO koje rijetko kada dobijete besplatno, samo opet oduzima iskustvo, i to je u osnovi p2w s nacrtima
Ovo se ne plaća za igranje. Ali definitivno se isplati pobijediti.
Dobra igra, stabilan nišan nišan, dobra grafika i FPS/okviri u utakmicama. Stvarno uravnotežena igra i što je najvažnije dobro i precizno oružje (dobro uravnoteženo) Preporučamo ga igrati čak i na uređajima niže klase. Ponekad zaostaje, ali samo ponekad ne uvijek.
Upravo sam skinuo ovu igru i nekako je luda. Jako kasni, grafika nije tako dobra i diže me navodeći da sam izgubio internetsku vezu. Ciljanje je užasno iako ima automatsko pucanje, ali kašnjenje kvari iskustvo.
World War 2: Shooting Games Δράση yqz
ekstra
Skupo elitno oružje nemoguće je nabaviti Nakon razine 35 samo stg44 i elitno oružje rade Ostalo srebrno i zlatno oružje tada je beskorisno
Popravite ovo. POČINJEO SAM UTAKMICU ONDA TRAJE PREDUGO DA PRONAĐEM UGODNOST PLSSS ISPRAVITE
Ova igra je definitivno bolja od World War Herosa. Još uvijek ima malo aspekta pay-to-win, ali općenito dobro. Postoje bodovi vještina koji igraču čine jačim, a sustav put do slave izvrstan je način da dobijete srebro i zlato. Veliki napredak!!!
Održavanje grafike i brzine kadrova potrebno je redovito ažurirati. Realističan brzi tempo igranja.
Sviđa mi se igra, ali sam potrošio puno novca na kupnju novog oružja i sada su sve moje nadogradnje nestale. Smh Opet se dogodilo čini se kao da su svi opet počeli ispočetka. Zašto ja to
To je jedna od mojih najdražih igara i samo želim reći da je jako dobar posao i kako je to jako lijepa igra, ali zato što sam ovdje stavio 4 zvjezdice to je zato što kada sam kupio m1 garand obično kad mu ponestane municije m1 garand radi zvuk koji se zove "ping" amd kada isječak iskoči iz pištolja, tako da zvuk "ping" pa molimo dodajte zvuk pinga da bude bolji 👍
Igra je vrlo dobra bazirana na ww2, ali preporučam da dodate offline način za igranje s botovima kako biste mogli igrati bez internetske veze, volim igru btw( ◜‿◝)♡
Izvrstan detalj u što god odaberete grafiku kao i u postavkama velika logika očekuje se da vas mitraljezi mogu pucati izdaleka kada dobijete snajperistu, mislim, samo koristim sve što mogu u tome uključujući snajperske puške, ali ne volim kad vidim da me mitraljezi pogađaju izvan svog logičnog dometa, mislim da je bilo glupo. Ja dominiram u igri, pa čak i ako sam nov, još uvijek često pobjeđujem, ali gubim rijetko, sustav je isključen i moj jedini prijedlozi su da popravim logiku dometa zatim napravite VC.
World War 2 - Silah Oyunları Aksiyon sirf
Prilično je slična herojima svjetskog rata, ali jednostavno nije tako zabavna ta igra, grafika nije previše dobra u usporedbi s drugom igrom, gotovo je kao heroji svjetskog rata, iste karte iste puške, vrlo su slične, ali ne mislim da je tako je dobar i zabavan kao heroji svjetskog rata, ali dajem 3 zvjezdice jer je pomalo zabavan, ali potičem vas da preuzmete heroje svjetskog rata
super godišnja doba 👏😃 ali bilo bi cool ako oglašavate više zemalja poput Škotske i Indije, ali ja sam ozbiljan u vezi Škotske i Meksika Sviđa mi se što ste dodali Francuska i UK, nastavite s radom 👍 molim dodajte Škotsku i Indiju to bi bilo stvarno cool dečki kupuju na način na koji svi mogu komentirati s odgovorom ako se slažete sa mnom ili ne pa molim dodajte još zemalja, molim vas pa hvala ako ste ovo crvenili, ali osim mojih zahtjeva, ja sam ovisan o ovoj igrici! hvala na čitanju dečki.
Ova igra zahtijeva vrlo veliku brzinu mreže i svi nemaju wi-fi
Lijepo, ali treba još karata
👻
Pregled: - Drugi svjetski rat - Bitka - Igra svjetskog rata svjetske klase. Ocjena: - 3,5/5. U cjelini, presuda ovog Drugog svjetskog rata je dobra grafička igra s iskustvom svjetske klase. Izazovno uzbuđenje i dobra grafika najveća su prednost ove igre, a izvedba i igranje su dobri, ali sustav upravljanja se čini pomalo dosadnim, ali ako ga ostavite po strani, ova će igra pružiti dobru zabavu svima.
Prilično realistična RPG pucačina. WW2 Heros je još uvijek bolji, ali ovo je moj broj 2 trenutno.
Ako još niste preuzeli ovu igru, poslušajte: Prednosti: Prekrasna glazba Dobri zvučni efekti Nema puno kašnjenja Nevjerojatna grafika Malo MBs Puno prilagodbi za vaše glavno oružje Mnogo različitih prilagodbi likova i pojačanja Događaji, misije, dnevne misije i tjedne misije Možete se igrati s prijateljima Protiv: Većina karata je malena Oglasi mogu biti dosadni Novac je teško zaraditi Glory bodove (potrebne za vrstu pojačanja/prilagođavanja) gotovo je nemoguće napraviti Zlato je teško napraviti Sveukupno sjajna igra!
Ako želim očistiti stare podatke kako to učiniti?
Jedan od boljih fps-a. Tekućina. Brz. Zabava. Gotovo da osjećam kako mi mokraća teče niz nogu. Realizam ljudi.
World War 2: Shooting Games Action imbe
World War 2: Shooting Games Akcijske igre jlhk
Zabranjeni zbog ubijanja igrača kroz zidove? To je potpuno lažno i nema nikakvog smisla. Nemojte se truditi i ne trošiti novac jer ćete dobiti ban.
Dobra igra za uklanjanje stresa dana
Sjajno se sviđa grafika i igra poput ove igre koja ima poziv karaktera da bude stvarna, a stavke koje možete koristiti i nizovi ubijanja su cool.
Konstantno zaostajanje! Ne može se pravilno kretati spor odgovor pokušavajući se pomaknuti lijevo n desno! Problemi su počeli protekla dva tjedna prije 22. svibnja
Što se događa s ovom igrom kako ne mogu ubijati neprijatelje? Ne pomiču se s mjesta na kojem stoje moje oružje, ne smanjuje se ni njihova krv nakon povezivanja s slučajnim ratom ili timskim ratom i dalje je isto molim reci mi što da radim
Uredi: od dva početka do 3.double exp 👍🏽dobra ideja...sada molim olakšajte mljevenje zlata. Gotovo je nemoguće samljeti zlato barem neka dobijemo zlato u svakoj bitci🤷♂️ također što kažete na ažuriranje grafike
Pretpostavljam da je prilično zabavno, pristojno za FPS igru.