Post by parkfreehungoari on Feb 24, 2022 14:26:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Çılgın GunZ çevrimiçi atış ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Çılgın GunZ çevrimiçi atış IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız puan ▞▞▞
▞▞▞ Çılgın GunZ çevrimiçi atış 2022 version ▞▞▞
Bu oyun eğlenceli ama hatalar var, daha fazla harita ve daha fazla gunz ve daha fazla zırh eklemeniz silahları ve zırhı daha ucuz hale getirmenizi öneririm 16. seviyedeyim Peaple'ı öldürmek zor Ben sadece 4 Peaple öldürür ve Peaple'ı dengeli hale getiririm. battle royale'de aynı gunz daha fazla gunz yapar ve ayrıca battle royale'de de haritayı değiştirmelisiniz battle royale oyununa geldiğinden beri oynadığım ve sizler her güncelleme olduğunda hiçbir şeyi değiştirmiyorsunuz battle royale'i ve haritaları kontrol ediyorum hiçbir şey
Türkçe dil seçeneyi gelse güzel olu oyun güzel ama arkadaşınla batle royale giremiyosunteam olarak
Çifte ödül almak için reklamları izlememiz gerekiyor ama reklam almak için reklamlar düğmesine her 1 saat basmayı denemeliyiz, lütfen neden sürekli reklam olmadığını düzeltin!
İste
Eskiden oynamıştım kotuydu simdi bakiyom creative gelmis aq
Bu oynadığım en iyi oyunlardan biri
Işte Arkadaşı
Oyun açımıyo tek bendemi oluyo ama düzeltmein çok kötü ondan dolayı 4 puan kırım tarafından
İnternet yok olmuyor
Oyun çok güzel kaliteli ve emek var ama 2 sorunum var: 1-hile kullanıcılar çok basit bu hafif böyle hafif bi oyun üretebilenlerin kolay bir şekilde halledilebilir. 2-Oyuna sadece Google'a bağlanacak ve odak ile hesaplaşamıyor. Hesaplar da eklenmeli sadece Google play ile kalmamalı. Onun dışında mükemmel...
Oyun bozuldu her seferinde düzeltmem gerekiyor 6 oyun var kimse çevrimiçi değil diyor oyunu silip indiriyorum sonra tekrar çalışıyor oyunu düzelt benim için 1 yıldız
Nefret ya da başka bir şey olmamak, yüklenmesi çok uzun sürüyor ve telefonumda 1'den fazla konser var ve ülkemdeki en iyi internet iki çok fazla pil çekiyor ve bunun gibi üçü piksel silahının kopyası ve bir savaş var royal bu yüzden oyuna katıldım çok oyunculudan geçmek zorunda kaldım ve son olarak çok oyunculuda herkes için bedava yok
Sohbette yemin edersen engellenmekten nefret ediyorum, tek söylediğim Buz haritası berbattı ve engellendim
3 yıldız çünkü oyunda hacker var, üç kişi beni terk etti ve iki kişi daha var 1. keskin nişancımı kullanıyordum, birinin inşa ettiğini gördüm, sonra keskin nişancımı kullandığımda düz bir platform inşa etti, görünmez gibiydi, sadece inşa ettiğini gördüm ama değil yere düştükten sonra öldürme kamerasını gördüğümde beni öldürdü Keskin nişancımın öldürme kamerasıyla aynı yönü gösterdiği yerde üstteydim o görünmezdi sonra görünürdü Kime: oyunun yaratıcısı LÜTFEN OKUYUN BU GERÇEKTİR CİDDİ OLUN.
Grafiklerin daha iyi olması dışında bu oyunu sevdim !!!!!!
1 yıldız bc 3 dakikadan fazla yükleniyordu, bu oyunu bile sıkıcı hale getirmelisin.
Bu oyun harika, onu seviyorum, kilidini açman gereken çok fazla oyun modu var ve bir sürü şey var ama bazı hatalarım var 1.Oynuyordum sonra otomatik ateş atı duvara vurdu 2. Biraz gecikti ama diğer her şey harika
Block Strike Toiminta qyb
Adamı kendini öldürüyor . Bu da çok sıkıcı oluyor. Madem bu kadar yorumların boyutlandırılması için o zaman düzeltmenin ve bu şekilde oyuncu kazanmazsınız. Oyun oynamaktan faydalanıyorsunuz .Doğru düzgün oyunu bile oynayamıyoruz. Oynattırmıyosunuz ki eğlence çıkaralım
Ben bu kadar kötü niyetlimiş bi oyun hakkında
Oyuna giremiyorum..adım 100'de takıldım lütfen hesabımı düzeltin. teşekkürler
Mad GunZ: jogo de tiro online Ação raz
Mad GunZ: online game Laga sodp
Ben tek mervi atamıyorum ki
yakalanan oyunu karşıma boğulmuyor ve sağ altta bir buton var ona doğımda yarışmak anamenüsüne giren girdiniz maçtznda atıyoyosunuz.
Önce Battle Royal'de, ardından Multiplayer'da Hacker'lar kelimenin tam anlamıyla her yerdeler! Oyun Mükemmel olsa da Hackerlar onu mahvediyor! Lütfen Hacker'ları Kaldırın veya oyuncuların Kaldırmak için Hacker'ları/Kullanıcı Adını Yazabilecekleri bir seçenek ekleyin! Gerçekten rahatsız edici.
oyun çok güzel
Bu iyi bir oyun ama bir ekler izlerseniz, delik oyunu agenini doldurur.
Guns Pro: Nişancı Oyunu - Shooter Game - free games BOOM
Oyunlar mükemmel ama sohbette bir sürü saçmalık var o yüzden üç yıldız verdim
மேட் கன்இசட் கேம்கள் ஆன்லைனில் ஆக்ஷன் yne
Mad GunZ shooting games online Акционе oeu
Oyun Güzel. Ama Oyunda Çok Fazla Hacker Var ve Oyun Hacklemek Çok Kolay. 12 Yaşındayım Ve Oyunu Kolayca Hackledim. Açıkçası Oyunu Haksız Avantajla Oynamak İstemiyorum Ama Sadece Hackerları Yasaklamak İçin Diyorum. Çok Teşekkür Ederim
Çooook kötüü
Bu iyi bir oyun, çok sayıda seçeneğe sahip ve neredeyse hiç gecikme olmuyor
çok iyi ama seviye atlayamıyorum harita falan yapmak istiyorum arkadaşımla çok oyunculu ve o diğer takımdaydı ama benim takımımda doğdu nasıl oldu bile kafam çok karıştı
oyun güzel en son 2017 nin 7 temmuz unda fakan yükledim iyiydi yani
Mad GunZ normal çevrimiçi FPS veya sizi çok şaşırtmamış diğer silah atış oyunları gibi değildir. Burada sizi bekleyen çok daha fazlası ile
Komik olup da nasıl krazzzzzzy olabiliyorsun ve eğlenebiliyorsun