(Android/iOS) Burrito Bison: Launcha Libre fırıldaqçı kodu sonsuz kristallar
Feb 24, 2022 14:29:57 GMT -5
Post by parkfreehungoari on Feb 24, 2022 14:29:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burrito Bison: Launcha Libre ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burrito Bison: Launcha Libre IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz kristallar ▞▞▞
▞▞▞ Burrito Bison: Launcha Libre 2022 version ▞▞▞
Yeni telefona keçdim və birinci kvadratdan başlamalı oldum və oyuna o qədər çox məyus oldum ki, oyun məlumatlarım ötürülmədi.
Bu Kongregate-dən klassikdir, flaş versiyasını bəyəndim, lakin bu çox uzundur. Bütün reseptləri əldə etmək sizə çox vaxt aparır, təkmilləşdirmələr bahadır və bir az şansınız varsa, onları tez ala bilərsiniz, amma yoxsa, oyun təkrarlanır və heç bir təkmilləşdirmə olmadan.
Mən və bütün əmiuşaqlarım bu oyunu sevirik, biz bütün günü oynayırıq və həvəskar oluruq. Amma mənim şirniyyat diyarı üçün bəzi fikirlərim var, mən sizin hər dəfə qalaktikaya çıxanda peçenye divarının daha da uzanması ideyasını sevirəm. Ancaq bu, çox böyük bir ağrıdır və bir dəfə də olsa, onu keçmək çox vaxt tələb edir. Beləliklə, bəlkə siz bunu bir az asanlaşdırmalısınız, çünki bu, bir çox insanın əyləncəsini məhv edir.
Burrito Bison: Launcha Libre Arcade qysy
buadamın güclülüyünə baxxx
Əla oyun favoritlərimdən biridir. Təəssüf ki, hər dəfə oynamaq istəyəndə onu yenidən yükləməliyəm, çünki proqram heç vaxt ikinci dəfə açılmır.
Mən bu oyunu sevirəm, o qədər əyləncəlidir ki, çatmaq üçün bir neçə səviyyə var və bu, sadəcə çox əyləncəlidir.
Oyunu sevirəm. Qüsurları düzəltmək əvəzinə (çox yüksək sürətlə görünməyən divarlar kimi) axmaq COVID məzmunu əlavə etmək üçün üç ulduz alır. Biz bərbad reallıqdan qaçmaq üçün oyunlar oynayırıq, onu xatırlamaq üçün deyil. Lənətə gəlmiş səhvləri düzəldin.
Bu oyuna o qədər aludə oldum ki, təxminən 2 gün ərzində demək olar ki, bütün təkmilləşdirmələri bacardım. Batareyam bitənə qədər oynayırdım və sonra🤣 əla oyun, əla qrafika, çoxlu reklamlar, əla hər şey
Əvvəllər heyrətamiz idi, lakin Milad bayramında oyunun sıfırlanması Google Play-ə qoşulmayacaq və bir ay ərzində pozulduğu vaxtın yarısına qədər yüklənməyəcək.
Bu olduqca yaxşı idi, lakin mən bu oyunda səhv bir şey olduğunu düşünürəm, bəzən hər şey qara kvadratlardır
Möhtəşəm oyun, çox asılılıq, həmişə uçma nöqtəsi. Reklamlarla və qara kvadratlara çevrilən xüsusi saqqızlar, piniatalar və dostlar kimi bəzi şeylərlə bağlı problem yaşadım.
Oyunun əsl məqsədini başa düşə bilmirəm, ancaq mən
Telefonumu sıfırlayıb oyunu yenidən quraşdırdıqdan sonra belə oyun donmağa davam edir.
Oyun olduqca əyləncəli idi, lakin super qüsurlu olmağa başladı, daimi donma olmadan 5 ulduz olardı.
Bütün səviyyəni sıfırlayan bir səhvlə qarşılaşdım. Mən birinci bossu öldürdüm və sonra səviyyə tam hp ilə boss ilə yenidən başladı və bütün irəliləyişlərim getdi.
Əyləncəli oyun, lakin nəticədə real həyatda pul xərcləmədən çox yavaş hiss olunur
Burrito Bison: Launcha Libre Аркадни qwkl
Bu əla oyundur və mükafatlar üçün reklamlara baxmalı olsanız belə, qazanmaq üçün ödəniş deyil. Oyun daha çox qazanmaq üçün OYNA kimidir, bu da oyunu oynamağa daha dəyərli edir. Yeganə problemim ondan ibarətdir ki, bu yaxınlarda mənim oyunum bəzi spritləri təmiz qara qutularla, məsələn, Piniatalar, xüsusi əşyalar və xüsusi saqqızlarla əvəz edir. Mən silib yenidən quraşdıracağam, lakin oyunun gedişatının mənim profilimdə saxlanıb-saxlanmadığına əmin deyiləm.
Möhtəşəm vaxt öldürücü, təkmilləşdiriləcək çox şey, keçəcək çoxlu şeylər, mən bundan həzz alıram! Yeganə problem oyunun bulud qənaət seçiminin olmamasıdır, lakin əminəm ki, inkişaf etdiricilər bunu tezliklə əlavə edəcəklər, bundan başqa, zəhmli oyun, yaxşı işi davam etdirin, çox sevgilər! <3
Məndən onu qiymətləndirməyi xahiş edən hər hansı oyun avtomatik olaraq bir ulduz alır. Bu müdaxilə edir. Bu bezdiricidir. Dayanmaq lazımdır.
Saniyəölçən rejimi hər dəfə oyunu dondurur. Oynamaq mümkün deyil
Olduqca gülməli, rahatlaşdıran oyun. O, yalnız üç ulduz alır, çünki tez-tez ekrandakı obyektlər (məsələn, piñatas və ya xüsusi saqqızlı ayılar) heç bir animasiya olmadan qara kvadratlar kimi görünür.
Orta sıçrayış və yenidən işə salınır və tort divarında əldə edilmiş əvvəlki irəliləyişləri aradan qaldırır.
Mən oyunu sevirəm, amma oynadıqdan sonra xərclədiyim pulu geri qaytarmaq istərdim, qara kvadratlar alıram və xüsusi saqqızları və ya piñataları görə bilmirəm, bu, oyunu demək olar ki, bir daha qeyd-şərtsiz edir, baxmayaraq ki, əla oyunlar sadəcə olaraq səhvlərin düzəldilməsini istəyir. və ya bir şey
Əyləncəli oyun. Amma son vaxtlar əşyalarla və qara kvadratlarla məşğul oluram. Bombalar və tullanan maddələr kimi əşyalar. Pinatalar və personajın ətrafında uçan əşyaların hamısı qara kvadratlar olub.... Mən burada təkəm?
Burrito Bison: Launcha Libre Arkādes spēles cwk
Oyun əyləncəlidir, lakin hələ də səhvlər var Nişanlardakı qara Tekstura qutuları hələ də oradadır Mən onu sildim və yenidən quraşdırdım, onu düzəltdi, lakin oyunu yenidən oynadıqdan sonra bir müddət sonra oldu və bir dəfə səhv etdi və avtomatik olaraq sıfırlandı
Ultimate Car Driving Simulator Carreras ewv
bu oyunu əvvəllər oynamısan. hamımızda var. onun gözəl bir rəng dəyişikliyi var, lakin sürüşən pinqvinlərə əlavə edilmiş üyütmə və buna bənzər şeylər oynamağa dəyməz.
Yaxşı sərin
Qəzalar olmasaydı, əla olardı. Yaxşı bir qaçışdan sonra həmişə düz görünür. bezdirici!
Çoxlu səhvlər, qurd ekranın altında ilişib qalır və bəzən heç bir səbəb olmadan cari oyunu tərk edir, çox əsəbi olur 🥺
Mikro əməliyyatlar bu oyunu məhv etdi. Heç vaxt 1 və 2 ilə eyni təcrübə olmayacaq.
Mən bunu bir müddət əvvəl oynayırdım və bu işdə peşəkar idim və heç bir fikrim yox idi ki, keçmişə qayıda bilərəm və bəli, bunu etdim və sadəcə olaraq irəliləyişimi yenidən başladım
MƏN BU OYUNU TAM SEVİRƏM!! Onun super əyləncəli, vaxt aparan və ƏN YAXŞI keyfiyyəti ondadır ki, bildiyim bir çox digər oyunlar kimi, hər yarım saniyədə bir REKLAM OLMAZ. O, həmçinin pulsuzdur və oflayn olaraq ifa edilə bilər. Mən deyə bilərəm ki, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyunlar siyahısında ilk 3-dür (#2....bc Minecraft #1-dir). Oyun tərtibatçılarına təşəkkür etmək və "sən ən yaxşısısan, həyatda irəliləməyə davam et" demək istəyirəm
əyləncəlidir, amma iş ondadır ki, növbəti personajı əldə etmək üçüncü sahədə ÇOX ÇƏTİNDİR, mənim çox xoşuma gəlir ki, siz Ulduzun olduğu yerdə hərəkət edirsiniz, yeganə problem budur. Və onu əraziyə daxil olduğunuz daha yaxın yerə köçürməyinizə əmin olun!
Köhnə Flash əsaslı masaüstü Bison oyunlarının pərəstişkarı idi. Bu bir partlayış idi. Bu oxşardır, lakin hər şey dəyişir. Nəzarətlər yaxşıdır, bonus ayı növləri yaxşıdır və mən də launchadore-ləri xoşlayıram. 5 ulduz? Xeyr. Çünki real pul ödəmədən xarakter bacarıqlarını 3-cü səviyyədən yuxarı qaldırmaq demək olar ki, mümkün deyil (hələ yolun yarısındadır!). Mənfi bir ulduz. Və pinyata reklamları həmişə eynidir və tez darıxdırıcı olur. Arzunun fırıldaq olduğunu bilirdim, amma indi sözün əsl mənasında nifrət edirəm. Yəni minus başqa bir ulduz.